Maak je keuze uit logistieke
Professionals Projecten
Volg ons ook op: Schuijl Twitter Schuijl Logistieke Professionals op Facebook Schuijl LinkedIn
Home > Disclaimer

Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Schuijl niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Schuijl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Schuijl behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Schuijl voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Schuijl neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Schuijl houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Young Professionals

Logistiek Personeel

Vacatures
inRegio Arnhem
inRegio Tilburg
alle vacatures
Contactgegevens

085 902 210 9

Postbus 6009
4000 HA Tiel

personeel@schuijl.nl 
www.schuijl.nl  

 

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology Disclaimer Sitemap Algemene voorwaarden Privacy Policy