Maak je keuze uit logistieke
Professionals Projecten
Home > Diensten > Uitzenden & Detacheren

Uitzenden & Detacheren

Voor een opdrachtgever is detachering of een uitzendovereenkomst uitermate geschikt om personele vraagstukken op korte termijn efficiënt op te lossen. U profiteert direct van professionaliteit, maar hoeft geen vast dienstverband aan te gaan, met bijbehorende zakelijke risico’s. Bevalt de samenwerking met de werknemer, dan is overname van het dienstverband een laagdrempelige optie. Een uiterst flexibele werkvorm die zowel opdrachtgever als werknemer voordelen biedt.

Bij exclusieve werving & selectie aanvragen, bieden wij een korting aan op de wervingsfee. Deze scherpe korting kunnen wij u ook aanbieden bij exclusieve uitzend- & detacheringsopdrachten. U ontvangt dan een korting over de bureaukosten. Voor meer informatie hierover kunt u een offerte op maat aanvragen.

Wanneer uitzenden of detacheren?

  • vanwege een dreigende onderbezetting op uw logistieke afdeling of tijdens de vakantieperiode. 
  • omdat uw logistiek planner langdurig ziek is. Onze planner kan zijn/haar activiteiten tijdelijk waarnemen. 
  • in verband met een zwangerschapsverlof van uw logistiek administratief medewerkster. Wij bemiddelen een geschikte vervanger voor een half jaar. 
  • ter vervanging van uw logistiek manager, bijvoorbeeld omdat deze tijdelijk betrokken is bij de implementatie van een nieuw systeem.
bel me terug
Wilt u meer informatie? Of heeft u een vraag? Vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Contactgegevens

085 902 210 9

Postbus 6009
4000 HA Tiel

personeel@schuijl.nl 
www.schuijl.nl  

 

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology Disclaimer Sitemap Algemene voorwaarden Privacy Policy